Εταιρία

Εταιρία

Σχετικά με εμάς

Ο Ιωάννης Μπιριντζής το 1974 προερχόμενος από τη Δράμα άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ποτών και αναψυκτικών στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το 1978 λόγω του μεγάλου σεισμού μετακομίζει με την οικογένεια του στην Κρήνη Χαλκιδικής με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Το δίκτυο διανομής του αφορά επιχειρήσεις σε όλο τον νομό Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης. Το 1999 τα ηνία της επιχείρησης παίρνουν οι δύο μεγάλο υιοί του, Δημήτρης και Αποστόλης, αναλαμβάνοντας την ανανέωση και εξάπλωση της εταιρίας στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια εξάπλωσης των δραστηριοτήτων της εταιρίας δημιουργείται η πρώτη πλήρως ενημερωμένη κάβα λιανικής στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.  Μετά την επιτυχημένη πορεία της πρώτης κάβας,  το 2007 ακολουθεί και η οργάνωση μίας δεύτερης κάβας, ακόμη πιο σύγχρονης και ενημερωμένης, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Μέσα στο 2008 προχωρά ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων χονδρικής μέσω του προγράμματος ‘ΠΕΠ’ και την πιστοποίηση της εταιρίας με ΙSO22000. Την ίδια χρονιά στην εταιρία δραστηριοποιείται και ο τρίτος αδερφός Αναστάσιος παρέχοντας τεχνογνωσία και όραμα. Η εταιρία παίρνει την τελική της μορφή και μετατρέπεται σε «ΥΙΟΙ ΜΠΙΡΙΝΤΖΗ ΕΠΕ».

Το 2009 η εταιρία ξεκινά συνεργασία με την Pepsico-HBH ABE αναλαμβάνοντας την αποκλειστική εξυπηρέτηση του δικτύου της σχεδόν σε όλο το Νομό Χαλκιδικής.

Στις αρχές του 2013 υλοποιείται το μακρόπνοο σχέδιο ανάπτυξης της εταιρίας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς. Η εταιρία προχωρά στη σύναψη και νέων αποκλειστικών συνεργασιών διάθεσης προϊόντων στο Νομό Χαλκιδικής. Ο οινοποιητικός συνεταιρισμός Νεμέας εμπιστεύεται την εταιρία για την αποκλειστική διάθεση των προίόντων του στο Νομό, ενώ και το Κτήμα Τσέλεπος προχωρά στη σύναψη ειδικής συμφωνίας για τα προϊόντα του. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μεταφέρονται στο πιο κομβικό σημείο της Χαλκιδικής, στο 2ο χλμ. Μουδανιών – Σιθωνίας. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο δημιουργείται και μία ανεξάρτητη μονάδα Cash & Carry μεταφέροντας και τις δραστηριότητες της πρώτης κάβας λιανικής.

Η Εταιρία και η φιλοσοφία της

Η ΥΙΟΙ ΜΠΙΡΙΝΤΖΗ ΕΠΕ είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία στους Νομούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου και της λιανικής πώλησης ποτών, αναψυκτικών, χαρτικών, απορρυπαντικών, καφέδων-ροφημάτων και ειδών συσκευασίας. Για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει σύγχρονες αποθήκες διανομής, ένα μοντέρνο cash & carry και μία ιδιαίτερη κάβα λιανικής και χονδρικής.

Στόχος μας είναι η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο παρέχοντας στους πελάτες μας χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές και ικανοποιώντας την αυξανόμενη ζήτηση που προκύπτει.

Η ισχυρή μας ανάπτυξη οφείλεται σε μία ικανή ομάδα ανθρώπων, με απόλυτη εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα και πλούτο εμπειρίας. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας αμοιβαίου οφέλους. Η μεγάλη μας αγοραστική δύναμη μας έδωσε τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές δημιουργώντας πλεονέκτημα κόστους, με αποτέλεσμα να επωφελούνται οι πελάτες μας από τις χαμηλότερες τιμές μας, την άριστη εξυπηρέτηση και την ακρίβεια στην παράδοση των παραγγελιών μας.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σημασία της διανομής των προϊόντων με έναν έγκαιρο και ασφαλή τρόπο. Λαμβάνουμε την μέγιστη προσοχή στην παροχή των πιο αξιόπιστων και αποτελεσματικών τρόπων διανομής των προϊόντων με after sales υποστήριξη των πελατών μας παρέχοντας την απαραίτητη βοήθεια και πληροφόρηση μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα στον προορισμό τους.

Έχουμε ένα όραμα λειτουργίας:

  • Να παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
  • Να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους
  • Να διαθέτουμε ένα χαλαρό και πειστικό εργασιακό περιβάλλον με μεγάλη αίσθηση επαγγελματισμού.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ισολογισμούς των ετών 2012 -2014

Υιοι Μπιριντζή ΕΠΕ

Share

Νέα

31 Οκτώβριος, 2013 - 17:17

Καλώς ήρθατε στο νέο, αναβαθμισμένο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας...

>>

Προσφορές

Nescafe Classic
2.75 kg

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Μπύρα Fix Φιάλη
(5+1) (6ΠΑΚ) 500ml

Ισχύει μέχρι:
εξαντλήθηκε 

Τιμή: -

Absolut 700ml

 

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Χυμοί ΗΒΗ
1000 ml

Ισχύει μέχρι:
εξαντλήθηκε 

3+1 Δώρο

Coca Cola
(6+2) 330ml.

Ισχύει μέχρι:
εξαντλήθηκε 

Τιμή: -

Chivas Regal
700ml

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Cutty Sark
700ml.

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Famous Grouse
700ml.

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Μπουτάρη Νάουσσα
700ml

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Amstel
500ml

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Αμπελήσιους Λευκό-Ροζέ 500ml
Αμπελήσιους Ερυθρό-Ημίγλυκο 500ml

Ισχύει μέχρι:
εξαντλήθηκε 

Τιμή: -

Bobina Jumbo Roll A! Endless
2/5Kg

Ισχύει μέχρι:
-

Τιμή: -

Προσφορές

Φυλλάδιο Χειμερινών Προσφορών

Συνεργάτες

Pepsico Nestle ΕΨΑ  Αθηναϊκή Ζυθοποιία Μύθος Ζυθοποιία  Fix Hellas RedBull

Βίκος  Σουρωτή  DIAGEO Bacardi  ΑΜΒΥΞ  Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ BOUTARI  TSANTALI  ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ  ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

Μας εμπιστεύτηκαν

Sani Resort  Oceania Club Hotel  Athos Palace Hotel  Pallini Hotel  Simantro Hotel Μίλτος Ζαχαροπλαστεία

Lesse Hotel  Philoxenia Hotel Blue Dolphin Hotel  Porfi Hotel  Assa Maris Hotel