Νέο Metaxa με μέλι!

birintzi 0
Νέο Metaxa με μέλι!

Το Metaxa 5 αστέρων οι περισσότεροι το γνωρίζουμε και αρκετοί το συγκαταλέγουμε στα διαχρονικά ποτά, που μας εμπνέουν κλασικές απολαύσεις. Αυτή τη φορά, το ίδιο, ενέπνευσε τον Metaxa Master για τη δημιουργία του νέου Metaxa Honey.

Πρόκειται για ένα χαρμάνι που κάνει σίγουρα buzz… στον ουρανίσκο μας. Στο βελούδινο Metaxa, προστίθεται μικρή δόση αρωματικού ελληνικού μελιού. Το μέλι που χρησιμοποιείται επιλέγεται από τις ορεινές περιοχές της Β.Πελοποννήσου, εκεί όπου ανθίζουν και τα μαγιάτικα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του Mataxa. To αποτέλεσμα είναι ένα κεχριμπαρένιο ποτό με χρυσές ανταύγειες, που ευωδιάζει άνθη πορτοκαλιού και μέλι, με νύξεις γιασεμιού, χουρμάδων και βερίκοκου. Στο στόμα είναι πληθωρικό με νότες λευκής σταφίδας, αποξηραμένου σύκου, γλυκών μπαχαρικών, φλούδας πορτοκαλιού και ξύλου. Η επίγευση είναι γλυκιά και μεγάλη. Εσείς, μπορείτε να το δοκιμάσετε ιδανικά παγωμένο σε long drink ή σε ένα γρήγορο cocktail όπως το Metaxa tonic. Πάντως και σκέτο, δίπλα σε ένα γλυκό του ταψιού κάνει αμέσως κλικ!

Πρόκειται για ένα χαρμάνι που κάνει σίγουρα buzz… στον ουρανίσκο μας. Στο βελούδινο Metaxa, προστίθεται μικρή δόση αρωματικού ελληνικού μελιού. Το μέλι που χρησιμοποιείται επιλέγεται από τις ορεινές περιοχές της Β.Πελοποννήσου, εκεί όπου ανθίζουν και τα μαγιάτικα τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του Mataxa. To αποτέλεσμα είναι ένα κεχριμπαρένιο ποτό με χρυσές ανταύγειες, που ευωδιάζει άνθη πορτοκαλιού και μέλι, με νύξεις γιασεμιού, χουρμάδων και βερίκοκου. Στο στόμα είναι πληθωρικό με νότες λευκής σταφίδας, αποξηραμένου σύκου, γλυκών μπαχαρικών, φλούδας πορτοκαλιού και ξύλου. Η επίγευση είναι γλυκιά και μεγάλη. Εσείς, μπορείτε να το δοκιμάσετε ιδανικά παγωμένο σε long drink, σε ένα γρήγορο cocktail όπως το Metaxa tonic ή ακόμα και σε σφηνάκι! Πάντως και σκέτο, δίπλα σε ένα γλυκό του ταψιού κάνει αμέσως κλικ!

πηγή:athinorama.gr

Share