Συνεργάτες

Συνεργάτες

Διανομή των κορυφαίων brands, συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες

Την εταιρία μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως για την διανομή των κορυφαίων brands τους σε όλη την περιοχή της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα προς πώληση και διανομή, όπως Pepsi, Lipton Ice Tea, Coca-Cola, Έψα, Κορπή, Βίκος, Σουρωτή, Μαλαματίνα, Red Bull, Carlsberg, Amstel, Fix κ.α. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον παγκόσμιο χώρο, όπως μεταξύ άλλων Pepsico, Coca Cola, Νestle, Red Bull, Diageo, Bacardi και στον ελλαδικό χώρο, όπως Έψα, Αθηναϊκή Ζυθοποϊία, Ελληνική Ζυθοποϊία, Σουρωτή, Καρούλιας, ΑΜΒΥΞ, Τσάνταλης, Μπουτάρης.

Στα πλαίσια της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε έχουμε αναλάβει από το 2009 την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της PEPSICO-HBH ΑΒΕ στο νομό της Χαλκιδικής. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης συνεργασίας τροφοδοτούμε τα μεγαλύτερα super markets της Χαλκιδικής (Carrefour, Μασούτης, Αρβανιτίδης κ.α), όλα τα mini markets καθώς και όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος με προϊόντα από όλη την γκάμα της PEPSICO-HBH ABE.

Επίσης, στα πλαίσια επέκτασης των συνεργασιών μας από το 2013 αναλάβαμε την αποκλειστική διανομή του εμφιαλωμένου νερού ΚΟΡΠΗ στο νομό Χαλκιδικής μέσω συνεργασίας μας με την Nestle, την μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των τροφίμων παγκοσμίως. Παράλληλα, προχωρήσαμε στη σύναψη συμφωνιών συνεργασίας με τις εταιρίες Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας και Κτήμα Τσέλεπου για αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους στο Νομό Χαλκιδικής.

 

Pepsico Nestle  ΕΨΑ  Αθηναϊκή Ζυθοποιία  Μύθος Ζυθοποιία  Fix Hellas  RedBull  Βίκος  Σουρωτή  DIAGEO  Bacardi  ΑΜΒΥΞ  Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ  ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ  BOUTARI  TSANTALI  ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ  ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

Share